Πολιτική επιστροφών & αλλαγών

Πολιτική επιστροφών & αλλαγών

Σε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων ισχύουν τα εξής:
Θα πρέπει να μας ενημερώστε είτε μέσω email στο info@phonecases.gr είτε τηλεφωνικώς στο 2721116089 καθημερινές 9 π.μ. – 2 μ.μ. πως επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος προκειμένου να προχωρήσουμε στην αντίστοιχη διαδικασία.

Ακύρωση παραγγελιών

Σε περίπτωση που ο χρήστης/πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, καλώντας στο 2721116089 ή με αποστολή e-mail στο info@phonecases.gr Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημερών συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο και στην αρχική του συσκευασία. Σε περίπτωση κακής χρήσης του προϊόντος δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή

Ελαττωματικά προϊόντα ως αποτέλεσμα λάθος χειρισμών του χρήστη

Δεν μπορούμε να εγκρίνουμε την αντικατάσταση ή την επιστροφή χρημάτων για προϊόντα που έχουν υποστεί βλάβη λόγω κακής χρήσης. Σε αυτή τη περίπτωση σας επιστρέφουμε το προϊόν.
Εάν θέλετε μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή του προϊόντος με κόστος που επιβαρύνει τον αγοραστή κατόπιν συνεννόησης και επιβεβαίωσης κόστους επισκευής.

Ελαττωματικά προϊόντα που κατά τον έλεγχο στο Service δείχνουν να λειτουργούν

Οι συνεργάτες μας στο τμήμα Service θα επικοινωνήσουν μαζί σας τηλεφωνικώς ή με e-mail, για να σας ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες, ώστε να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα φυλάξουμε το προϊόν για ένα χρονικό διάστημα το πολύ 30 ημερών και στη συνέχεια θα το διαθέσουμε στην αγορά.
επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής.

Απώλεια δεμάτων αποστολής

Σε περίπτωση που δεν λάβετε τα προϊόντα εντός του χρόνου παράδοσης που καθορίζεται από την αρμόδια υπηρεσία ,παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας.
Θα ενημερωθείτε για το χρόνο αποστολής του προϊόντος και εάν εκκρεμεί η παράδοσή του, θα φροντίσουμε να εξακριβώσουμε που βρίσκεται το δέμα.

ΑΛΛΑΓΗ:
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

Όταν παραλάβουμε από εσάς το προϊόν-επιστροφή σας μέσω της ΕΛΤΑ Courier, κατόπιν ελέγχου ότι το προϊόν είναι σε καλή κατάσταση και στην αρχική του συσκευασία, και δεν φέρει αλλοιώσεις οι οποίες δεν υπήρχαν κατά την αποστολή του από εμάς τότε θα πραγματοποιηθεί η αλλαγή που επιθυμείτε με οποιοδήποτε προϊόν. Σε περίπτωση αλλαγής μη ελαττωματικού προϊόντος την χρέωση την επιβαρύνεται ο πελάτης .

Οι αποστολές αλλαγής πραγματοποιούνται άμεσα εκ μέρους μας, εφόσον το προϊόν δεν βρίσκεται σε έλλειψη.

Σε περίπτωση έλλειψης, μπορείτε να προβείτε σε ένα από τα παρακάτω:
αίτημα επιστροφής χρημάτων,
να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν,
να αποκτήσετε ένα πιστωτικό υπόλοιπο ίσο με την αξία των προϊόντων που επιστρέφετε
να αναμένετε το αντίστοιχο χρονικό διάστημα για την αναπλήρωση του στοκ, εφόσον πληρούνται οι τεχνικές προϋποθέσεις (διαθεσιμότητα πρώτων υλών, αδειών προσωπικού κτλ).

Εάν επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν:

– Εάν το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας από την επιστροφή σας εξοφλείτε τη διαφορά με αντικαταβολή (χρέωση αντικαταβολής: 2,50 ευρώ) ή με τραπεζική κατάθεση.

– Εάν το νέο προϊόν είναι μικρότερης αξίας σας αποστέλλουμε πιστωτικό κουπόνι για μελλοντική σας αγορά.

Όλες οι αλλαγές γίνονται με την τρέχουσα τιμή των προϊόντων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΜΟΝΟ στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, όπως και αν δικαιούστε, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τη ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ που θα βρείτε εδώ, να τη συμπληρώσετε, υπογράψετε και να μας τη στείλετε μέσω συμβατικού ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων γίνεται παρακράτηση του ποσού των 6 ευρώ, ίσο με την αξία των μεταφορικών επιστροφής του προϊόντος. Οποιαδήποτε διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ΕΛΤΑ Courier . Δεν παραλαμβάνουμε με κανέναν άλλο τρόπο επιστροφές προϊόντων.

Σε περίπτωση αγοράς από το site μας με μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, η οποία αποστολή δεν παραλαμβάνεται από τον πελάτη, διατηρούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για αποζημίωση λόγω αθέτησης της συγκεκριμένης σύμβασης αγοράς εξ’ αποστάσεως.
Σε περίπτωση αγοράς από το site μας με μέθοδο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, τυχόν έξοδα επιβαρύνουν τον καταθέτη / πελάτη. Στην περίπτωση που χρεωθεί σε εμάς ποσό για έξοδα εμβάσματος διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της σύμβασης αγοράς.